Известие

Collapse
No announcement yet.

Дали да я купя...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

И от мен честито със здраве да си я караш.....
    Alfa Romeo 155 1.8 8v '95 - Ex ... Alfa Romeo 156 2.0 TS '99 - Ex ...
    Alfa Romeo 156 SW Facelift 2.4 JTD M-JET 20v '04 +++
    Alfa Romeo GTV Phase 1 2.0 20v Тurbo '95 + Още едно 2.0 ТС ....

Comment

A,честито,само да те радва
      И постни някоя снимчица да я скиваме
      '99 156 1.9 JTD SP3

Comment

ььь

Първоначално публикувано от XaBu4ko
        Ръчкане ама си има време и място за това. Като тръгна към центъра и като видя поне 2 катастрофи и се замислям.....

Е разбира се това не означава да не ги наказва на светофарите...
        Както моя милост БМВ-тата направо ги правя мармалад ( 318, 320, 520 )......
        Пак си се вкарал в некои филм...точно с 1.8 туинс спарк ще бегаш 320..е може ако шофиора на бмв-то е слаб...ина4е невярвам.....а за друигте бмв-та е напълно приемливо но за 320...

B&B Racing | bb-racingteam.com
        Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Първоначално публикувано от anthony
          Моя е! Моя е!
          Да ти е честита.
          Много безаварийни.
          АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
          FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

Абе, колеги, що плашите човека, какви проблеми, леле, ако човек не е имал италианска кола направо вярно ще се откаже... Съгласен съм само с цел да не им се дигат цените :P
            Ето, аз от 10 години карам само Фиат и Ланча и съм си много добре. От време на време ми минават някакви еретични мисли са някой дойч вагон, но това е за кратко

Колега, да ти е честита колата, няма нищо страшно. Не те знам, ако си на 18-20 години и целта е главно да се състезаваш, напълно нормално е да ти се поврежда по-често колата. Иначе да знаеш, че си си взел истинска кола, такива са много малко.
            Напълно подкрепям колегите за това, че си трябва сърце, но това не значи, че не може да се използва колата за ежедневни нужди или,че не е практична.

А пък ако знаеш тия гъзари с немските талиги колко пари дават за ремонт...ама ако кажат ще значи, че са се минали, а това никоганяма да стане
            Fiat Stilo Abarth 2002

Не слушай какво ти казват повечето хора, защото глупаците съставляват по-голямата част от хората...

Comment

Поздрави и от мен,да ти е честита колицата и безаварийна.Карал съм преди 4-5г 155ца много добре седят на пътя.Според мен тази кола Италянеца е направил превазходна.Но като видах 146 boxer и го запалих ужас такова чудо как да не го взема,подръжка винаги има алфите малко повече и части има ако знаеш де да търсиш
              Alfa 146 1.6 boxer 96g

Comment

Working...
              X